Creare site

Un site web reprezinta o modalitate de a prezenta servicii sau de a vinde produse. Site-ul este cartea de vizita a afacerii dumnevoastra, este imaginea companiei in mediul online, iar design-ul web arata profesionalismul si succesul companiei.

 

 

Mai multe

Creare logo

Logo sau sigla este un element grafic folosit pentru identificarea unei firme, a unui produs, a unei organizatii. Logo poate fi compus din una sau mai multe litere, un element grafic, o iconita, sau o mixtura a acestora.

 

Mai multe

Realizare grafica publicitara

Fie ca este vorba de o mapa de prezentare, o carte de vizita sau de o simpla reclama, materialele publicitare reprezinta un element principal in promovarea afacerii dumneavoastra.

 

 

Mai multe

Gazduire site

Pentru ca un site sa fie online si sa poata fi accesat de vizitatori, fisierele acestuia trebuie copiate pe un server web. Acesta este un calculator foarte puternic si cu o conexiune la internet speciala care trebuie sa fie online non stop si sa faca fata.

 

Mai multe

Optimizare site

Scopul optimizarii web este ca site-ul dumneavoastra sa apara in primele rezultate ale unui motor de cautare, in functie de anumite cuvinte definitorii.

 

 

 

Mai multe

Promovare Social Media

Social media este in continua dezvoltare, iar Facebook este la momentul actual cea mai importanta retea de socializare, cu un numar tot mai mare de utilizatori activi si reprezinta mediul ideal pentru promovarea oricarei afaceri. Oferim servicii complete de promovare pe Facebook, care cuprind creare si configurare pagina personalizata cu adaugare de continut unic.

Mai multe